Telefon: 041 356 017

Brilejeva 12, Ljubljana Kje smo

Dodatki k prehrani

 

Naš najpogostejši pomislek v zvezi z jemanjem dodatkov k prehrani je podzavestna misel, da zagotovo dobimo vse snovi, ki jih naš organizem potrebuje iz uravnotežene prehrane.

Danes, na pragu enaindvajsetega stoletja smo v težavnem položaju, saj smo soočeni z množico protihranil v hrani, vodi in zraku ter izdelkih za vsakodnevno uporabo.

Da bi lahko preživeli in uspevali potrebujemo več, kot samo uravnoteženo prehrano. Organizmu moramo zagotoviti optimalen vnos hranil, ki nas bodo varovala pred temi neizogibnimi protihranili in toksini ter nam pomagala doseči največ, kar zmoremo kot človeška bitja.

Izbira najprimernejšega načina prehrane in ustreznih hranilnih dodatkov je verjetno najbolj otipljiva in varna naložba v nas same. Ugodnosti dobimo čez nekaj tednov, nato pa se nabirajo mesece in leta.

Nikar ne pričakujte čudežev čez noč. Hranila potrebujejo za svoje učinkovanje čas. Veliko ljudi se bolje počuti že po šestih tednih, večina pa po treh mesecih. Pravi učinki so vidni šele, ko telo redno prejema potrebna hranila in njegove celice postajajo prožnejše in bolj zdrave.

Na splošno velja, da morate dodatke jemati s hrano, saj so hrana tudi sami. Obstaja pa nekaj hranil, ki najbolje učinkujejo na prazen želodec. Bolje jih boste izkoristili, če jih boste porazdelili preko dneva (denimo ob vsakem od treh obrokov).

Stranski učinki so več energije, manj prehladov, manj okužb, lepša koža in zdravje. Če kdaj vseeno začutite slabost, to pomeni, da uživate preveč dodatkov in premalo hrane.

DODATKI K PREHRANI

Pripomočki

 

Tiens podjetje za naše zdravje ne skrbi le z naravnimi prehranskimi dodatki, ki celostno podprejo naš organizem, ampak tudi s pripomočki za vsakodnevno uporabo, s katerimi si vidno izboljšamo in olajšamo naše bivanje in splošno počutje.

Čeprav so prehranski dodatki skoraj nujni v današnjem svetu hranilno osiromašene prehrane, le-ti vseeno predstavljajo le pomoč in dodatek k naši vsakodnevni prehrani.

Ker je današnja prehrana ne samo hranilno osiromašena ampak tudi polna pesticidov, fungicidov, hormonskih motilcev in raznoraznih strupov, ki jih z naravnimi čistili kot je na primer soda bikarbona in kis žal ne moremo v zadostni meri odstraniti iz hrane, je Tiens razvil posebno linijo pripomočkov DiCHO s katerimi na popolnoma naraven način s pomočjo ozona odstranimo škodljive snovi ne samo iz površine sadja, zelenjave in mesa, ampak tudi iz notranjosti teh hranil.

Poleg pripomočkov za čiščenje je Tiens poskrbel tudi za naš spanec, preko katerega poteka pomemben del razstrupljanja našega telesa in revitalizacije celotnega organizma z dvema izjemnima proizvodoma. Narejena sta iz antibakterijske tkanine, žada, ametista in biserne volne, kot posebnost pa vsebujeta napredni sistem tako imenovanih Tiens energijskih zvezd, ki delujejo na naš energijski sistem telesa oziroma na meridiane.

S pomočjo energetskih zapestnic, ki delujejo na osnovi magnetnega polja, dobesedno ohranjamo svoje ravnotežje oziroma stabilnost čez cel dan, ne glede na različne stresne situacije, ki nam jih življenje prinaša. Tako ne razdajamo svoje dragocene življenjske energije, zato smo bolj fokusirani in uspešneje rešujemo vsakodnevne izzive.

PRIPOMOČKI

Zanimivosti

Ob funkcionalnem pregledu organizma z aparatom Oberon ugotavljamo številna stanja v telesu; od blagih motenj delovanja organov, do bolj resne disfunkcije oziroma patologije. Nekaj najpogostejših stanj je opisanih v tej rubriki. Vabimo Vas, da si o njih preberete in v kolikor imate vprašanja v zvezi z Vašim zdravjem, nas pokličite ali nam pišite.

ZANIMIVOSTI