Telefon: 041 356 017

Brilejeva 12, Ljubljana Kje smo

Tiens zapestnica iz titana

Tiens zapestnica iz titana – Ko greste lepota in dobro počutje z roko v roki-na roki.

Kdo pravi da lepota, eleganca in moda ne gresta z roko v roki, z zdravjem in dobrim počutjem? Pravzaprav je eno z drugim zelo povezano. Tiens-ova zapestnica iz titana nam omogoča prav to – odsevanje brezčasne elegance in dobrega počutja.

Danes smo vsi izpostavljeni elektromagnetnemu (EM) sevanju večino časa v dnevu. Tovrstno udobje ima zagotovo veliko prednosti, zaskrbljena pa je cena, ki jo za to udobje plačujemo in se je do dandanes še nismo dovolj zavedali. EM sevanje je danes že 100-200 milijonkrat močnejše kot še pred 100 leti in po nekaterih avtorjih naj bi bil t.i. elektrosmog največja nevarnost za naše okolje, prehitel naj bi celo globalno segrevanje ozračja ter vpliv kemikalij.

Učinki EM sevanja so se začeli bolj podrobno preučevati v 80. letih prejšnjega stoletja. Takrat so preučevali predvsem delavce, ki so bili poklicno izpostavljeni EM sevanju, v številnih študijah so že takrat ugotovili povezavo med kronično izpostavljenostjo EM sevanju in razvojem levkemije.

Druge oblike raka, ki so prav tako povezane z naraščanjem izpostavljenosti EM sevanju so rak dojk pri ženskah, pri moških rak testisov, kot posledica uporabe mobilnih telefonom pa nekatere vrste rakov glave oz. centralnega živčnega sistema (možganov).

Dandanes EM sevanju niso izpostavljeni več le izvzeti posamezniki, temveč praktično celotno prebivalstvo, že od majhnih otrok naprej. Življenja brez televizije, interneta in telefonov si pač ne znamo in tudi ne moremo več predstavljati.

Raziskave so pokazale, da ima tudi tovrstna izpostavljenost številne učinke na telo, ki se v začetni obliki kažejo s težavami kot so utrujenost, boleče, zakrčene mišice, glavobol, slabši vid, nestabilnost, vrtoglavice, alergije ter aritmije, pri ženskah tudi neredne menstruacije, težave z zanositvijo.

Zapestnica iz titana

Tiens energijska zapestnica je narejena iz titana in magnetov, ki skupaj delujejo na uravnovešanje pozitivnih in negativnih ionov v našem telesu. Pomaga nam pri mišični zakrčenosti in bolečinah, zmanjša viskoznost krvi ter nas učinkovito ščiti pred okoljskimi elektromagnetnimi sevanji.

TITANIJ je poznan kot ‘pro-bio-kovina’, cenjen je predvsem zaradi svoje visoke kemične stabilnosti, odlične biokompatibilnosti in ker je edina kovina, ki ne vpliva na delovanje avtonomnega živčnega sistema. Ker ni alergen, je primeren tudi za ljudi, ki so sicer alergični na druge kovine.

  • uravnava električne tokove v človeških celicah in na ta način izboljša cirkulacijo
  • zmanjšuje oziroma odpravlja mišična vnetja in bolečino
  • zmanjšuje bolečino v sklepih
  • omogoča večjo stabilnost telesa
  • ščiti nas pred EM sevanji

 

MAGNETI v zapestnici delujejo kot regulatorji negativnih in pozitivnih ionov v človeškem telesu.

  • izboljšajo cirkulacijo v telesu
  • izboljšajo oksigenacijo krvi
  • krepijo imunski sistem
  • zmanjšajo nastanek prostih radikalov, ki so eden izmed glavnih krivcev za staranje

 

Poskrbite za svoje zdravje kamorkoli greste, na naraven in enostaven način z modnimi energijskimi zapestnicami Tiens.

 Za več informacij nas pokličite ali nam pišite v Studio Ank!